Uusinta podcast-jaksoa varten kokeilin tekniikkaa, jossa kirjoitin heti kävelyn jälkeen nopean luonnoksen Jätkäsaari-kävelyllä syntyneestä tarinaideasta. Se on kuunneltavissa heti podcastin alussa. Tuonnempana ääniraitaa selviää myös, mikä näkymä Jätkäsaaressa inspiroi tekstiin.

Liittyvätkö nostokurjet tapaukseen?

Tuulisella päiväkävelyllä Helsingin Jätkäsaaressa alkaa versoa rikostarina, jonka ensimmäisessä luvussa pääroolin saa hylätty pakettiauto. Millaiset tapahtumapaikat ruokkivat mielikuvitusta ja millaiset lokaatiot jäävät romaaneista mieleen? Onko merkitystä, onko paikka tuttu vai vieras? Sitä sun tätä kävelyn lomassa.

Kuvat ja haastattelija: @passi

Kuuntele podcast suoraan tästä tai tällä linkillä Spotifyn kautta:

Käy tykkäämässä tai kommentoimassa kuvaa Instagramissa ›
Virve Instagramissa: instagram.com/virvesammalkorpi