Aineisto on saapunut.

Tehtävä on nyt kirjoitettu ja julkaistu, ja sitä toivottavasti löytyy kirjakaupoista, joihin sitä on tilattu, ja jotkut tarinannälkäiset ehkä löytävät sen kirjastosta (sillä olisihan surullista, jos Tehtävä jäisi vastaanottajitta), mutta minun osaltani se on nyt mennyttä. Markkinointi on asia erikseen, siinä teen ilolla oman osani. @impromptukustannus

Minulla nyt kuitenkin on uusi tehtävä, tai oikeammin vasta ajatus tai idea, johon alan hahmottelemaan maailmaa. Autenttinen aineisto, postin juuri tuoma, saa auttaa muistamaan, miltä näytti ja kuulosti 1980-luku.

Paluu tulevaisuuteen vaatii koukkausta menneeseen.

@suomalainenkirjakauppa @akateeminenkirjakauppa @kirjastohelsinki

Käy tykkäämässä tai kommentoimassa kuvaa Instagramissa ›
Virve Instagramissa: instagram.com/virvesammalkorpi