Olen parhaimmillani, kun asiat pitää saada tehtyä, mutta huonoimmillani, kun tehtyä pitäisi juhlistaa. Kaiken kukkuraksi olen onnistunut istuttamaan jälkikasvuunkin ”tee enemmän, puhu vähemmän” -mentaliteetin (kyllä työ tekijäänsä kiittää jne. 😬), mutta yhtenä päivänä oikein pysähdyin miettimään, että mitäs sitten kun on tehty ja tehty. Kai sitä voisi hetkeksi pysähtyä vähän ihailemaankin tekeleitään? Eikä meillä tosiaan tarvitse tehdä yksin: perheen nuoret visualistit osallistuivat Tehtävä-romaanin kansi-ideointiin ja vaikka kaikki herkulliset visiot eivät päätyneet lopulliseen tuotteeseen, niin jokaisen luonnoksenkin kohdalla on syytä pysähtyä ja ottaa oikein hattu päästä – että tällainenkin syntyi!

Käy tykkäämässä tai kommentoimassa kuvaa Instagramissa ›
Virve Instagramissa: instagram.com/virvesammalkorpi