”Luisia huolestuttaa, tietääkö hänen isänsä sen, minkä hän nyt tietää. Ymmärtääkö isä, että hänen kuuluisi olla osa verkostoa – ei yksinäinen Arkkienkeli Mikaelin natsaton työmies, itsenäinen iskuryhmä ilman asemaa ja oikeutta valvoa ja puuttua näkemiinsä vääryyksiin.”

Romaanini Tehtävä (ilmestynyt marraskuussa 2021) vastaa Pienen Helmet-lukuhaasteen kohtaan 22: se kertoo arjen supersankareista, yhteisön pelastavista enkeleistä ja välittämisen voimasta.

Meidänkin vaatekomerosta löytyy omien pelipaitojeni lisäksi muitakin siipivarusteita kuten kuvan college-takki. Länsimaisen historian legendaarisimpien supersankareiden silmää hivelevät tunnukset sopivat selkään, rintaan, kaulaan – ja jopa jalkoihin! Kuinka monesta paikasta löydät siipisymbolin?

”Isä teki öisin kahta työtä. Toisesta Luis kertoi vieraille ihmisille, toisesta hän oli oppinut vaikenemaan.”

Pieni Helmet-lukuhaaste 2022 sopii nuorempien lukijoiden innostamiseen kirjallisuuden pariin, mutta miksei tällainen kirjallisuuden skannailu sopisi vanhemmillekin lukijoille kiireen ja runsaan tarjonnan kesekelle.

Kirjan esittely löytyy  Impromptun sivuilta.

 

Käy tykkäämässä tai kommentoimassa kuvaa Instagramissa ›
Virve Instagramissa: instagram.com/virvesammalkorpi